منتديات تيتانيك
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


المنتدى منتداك
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول
titanic_forums@yahoo.com  ايميل المنتدى للإستفسار الشخصي هنا سيرد عليك اي من الطاقم الإداري
جميع المساهمات تعبر عن اراء اصحابها لا عن اراء المنتدى
منتديات تيتانيك..صرح يجمع شباب جامعات مصر (حلوان-القاهرة-عين شمس) إسمتع معنا بالمواضيع الحصرية حيث يمكنك هنا دائما ان تمضي للافضل فالمنتدى منتداك..منتديات تيتانيك..إستمتع بالفائدة
إدارة منتديات تيتانيك تهنئ الأعضاء و جميع الناجحين و تتمنى لهم دوام التفوق و المزيد منه..منتديات تيتانيك..نتعاون لنرتقي

 

 مربى الفراولة

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
سوزى
رومانسي كبير
رومانسي كبير
سوزى


عدد المساهمات : 488
تاريخ التسجيل : 01/09/2009
العمر : 32
الموقع : فى البيت
العمل/الترفيه : طالبة جامعية

مربى الفراولة Empty
مُساهمةموضوع: مربى الفراولة   مربى الفراولة Emptyالجمعة فبراير 05, 2010 6:26 pm

المقادير :كيلو فراولة - 4  اكواب سكر سنترفيش - عصير ليمونة الطريقة : 1- تغسل الفراولة جيدا وتنزع منها الاعناق 2- توضع فى وعاء من الصينى او الصاج فى طبقات متبادلة مع نصف السكر وتترك لليوم التالى 3- تنشل الفراولة ويؤخذ الشراب وما قد يتبقى من السكر بدون ذوبان ويضاف اليه باقى السكر ويرفع على نار هادئة مع التقليب حتى يصير سمكه  مثل الشراب الثقيل 4- يضاف عصير الليمون وينزع الريم كلما ظهر 5- تضاف الفراولة وتترك المربى تغلى على النار مع التقليب من 10 الى 15 دقيقة  6- تعبأ فى برطمانات نظيفة جافة معقمة وتقفل قفلا محكما مع تحياتى 
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
محمد البرقي
مطرود
مطرود
محمد البرقي


عدد المساهمات : 1441
تاريخ التسجيل : 13/07/2009
العمر : 37
الموقع : في قلب حبيبتي
العمل/الترفيه : انا لست إلا شاعراً قد أدعي بعض المهارة

مربى الفراولة Empty
مُساهمةموضوع: رد: مربى الفراولة   مربى الفراولة Emptyالجمعة فبراير 05, 2010 7:47 pm

تمام يا سوزي مربى انا بحبها بس من غير قطع بلييييييييييييز

بكره القطع

دمت بود

مش ناوية تعزمينا؟؟

ههههههههههههههه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ainishtin
مشرف
مشرف
ainishtin


عدد المساهمات : 949
تاريخ التسجيل : 28/12/2009
العمر : 34
الموقع : تيتانيك
العمل/الترفيه : طالب جامعى

مربى الفراولة Empty
مُساهمةموضوع: رد: مربى الفراولة   مربى الفراولة Emptyالسبت فبراير 06, 2010 12:53 pm

انا بحبها قطع بس مش طرية كأنها حمضانة

بس برده كنت عايز اسيب سؤال و ربنا يبارك فيكى كنت عايز الجواب ازاى اضيف الجلاتين ليها
يعنى انا جبت مسحوق جلاتين كنت عايز اعرف ازاى بيضاف للمربى

تسلم ايد على التوبيك و المربى

هههههههههه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سوزى
رومانسي كبير
رومانسي كبير
سوزى


عدد المساهمات : 488
تاريخ التسجيل : 01/09/2009
العمر : 32
الموقع : فى البيت
العمل/الترفيه : طالبة جامعية

مربى الفراولة Empty
مُساهمةموضوع: رد: مربى الفراولة   مربى الفراولة Emptyالسبت فبراير 06, 2010 1:02 pm

محمد البرقي كتب:
تمام يا سوزي مربى انا بحبها بس من غير قطع بلييييييييييييز

بكره القطع

دمت بود

مش ناوية تعزمينا؟؟

ههههههههههههههه
شكرا لمرورك 
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سوزى
رومانسي كبير
رومانسي كبير
سوزى


عدد المساهمات : 488
تاريخ التسجيل : 01/09/2009
العمر : 32
الموقع : فى البيت
العمل/الترفيه : طالبة جامعية

مربى الفراولة Empty
مُساهمةموضوع: رد: مربى الفراولة   مربى الفراولة Emptyالأحد فبراير 07, 2010 1:31 pm

ainishtin كتب:
انا بحبها قطع بس مش طرية كأنها حمضانة

بس برده كنت عايز اسيب سؤال و ربنا يبارك فيكى كنت عايز الجواب ازاى اضيف الجلاتين ليها
يعنى انا جبت مسحوق جلاتين كنت عايز اعرف ازاى بيضاف للمربى

تسلم ايد على التوبيك و المربى

هههههههههه
شكرا جدا لمرورك بس مسحوق الجيلاتين بيستخدم فى عمل الايس كريم و ان شاء الله هعمل توبيك على طريقة عمل الايس كريم 
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
مربى الفراولة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات تيتانيك :: تايتانيك والناس :: مطبخ المنتدى-
انتقل الى: